Dennis Man Parma Serie B Stranieri

VIDEO Dennis Man a marcat golul victoriei pentru Parma. Românul confirmă forma bună din acest început de sezon

Dennis Man continuă forma bună din acest debut de sezon, reușind să marcheze un nou gol pentru Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 17:06
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 17:20

Parma s-a impus cu 2-1 în partida din etapa a șaptea din Serie B, cu Frosinone. Introdus în a doua repriză, Dennis Man a reușit să marcheze golul cu care echipa sa a obținut victoria, transformând perfect o lovitură de pedeapsă. 

După această reușită, Dennis Man a bifat trei goluri pentru Parma, în cele șapte partide în care a evoluat.

Parma a urcat pe poziția șapte în clasamentul din Serie B, cu 12 puncte, la doar trei puncte distanță de formațiile aflate pe podium, Reggina, Bari și Brescia.  

Dennis Man, dorit de AC Milan

Dennis Man a avut evoluții solide în acest start de sezon pentru Parma, în șase partide din Serie B a marcat două goluri, cu Bari și Ascoli. Românul și-a continuat forma bună și la echipa națională, reușind să deschidă scorul în ultimel meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia, 4-1. 

Prestațiile lui Dennis Man au intrat și în vizorul lui AC Milan. Serie B News scrie că Paolo Maldini (54 ani) a primit sarcina de a-l umări în acest sezon: "Maldini trebuie să îl monitorizeze și să evalueze potențialul de creștere al lui Dennis Man în acest sezon", au scris jurnaliștii italieni. Mai mu  lt, transferul ar urma să se realizeze în iarna lui 2023, după Campionatul Mondial din Qatar, Dennis Man fiind dorit chiar de Stefano Pioli (56 ani), antrenorul grupării de pe San Siro.

Modifică setările cookies