Veste uriasa pentru Chiriches! E momentul asteptat de cand s-a transferat in Italia! Anuntul facut in urma cu putin timp

Veste uriasa pentru Chiriches! E momentul asteptat de cand s-a transferat in Italia! Anuntul facut in urma cu putin timp

Vlad Chiriches a avut un inceput ezitant in Italia, dar acum se pare ca fundasul roman si-a rezolvat toate problemele. 

Calificat cu Romania la EURO si egalul Italiei cu Romania in amicalul de la Bologna, Vlad Chiriches are sanse mari sa fie titular in Serie A in deplasarea lui Napoli de la Verona. "Chiriches a crescut mult de la jucatorul despre care Sarri spunea ca nu stie nimic. A prins deja trei meciuri in campionat, iar acum are sanse mari sa ramana in echipa napoletanilor", scrie Gazzetta dello Sport.

"Chiriches e un fundas sigur si va betona apararea lui Napoli cu Veron", a comentat si Fernando De Napoli, un fost jucator al lui Napoli.

"Chiriches s-a descurcat foarte bine in meciurile de pana acum, atat in atac cat si in aparare", a comentat si jurnalistul Umberto Chiariello.

Chiriches profita de absenta lui Koulibaly din echipa lui Napoli. Fundasul roman e anuntat titular si in Europa League contra lui Brugge, saptamana viitoare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia le-a distrus afacerile. Multe restaurante și cafenele, de vânzare
BRAT