Mircea Lucescu Sahtior Donetk Stranieri

Veste TERIBILA pentru Mircea Lucescu! Daca e adevarat, pleaca SIGUR de la Sahtior! Anuntul facut in urma cu putin timp

E doar un zvon, insa englezii isi pun mari sperante in el. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 17:07
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 17:14
Astazi a aparut pe Twitter informatia potrivit careia Everton si Manchester United pot primi cate un loc in Champions League si Europa League pentru ca UEFA e pe cale sa elimine toate echipele ucrainene din competitiile europene in urmatorul sezon.

Zvonul a aparut pe contul spaniol de Twitter @Todo_LivaBBVA, care a scris ca "UEFA poate sanctiona Ucraina cu excluderea din comptitiile europene. Valencia si Manchester United spera la Europa League, iar Everton la Champions League", au scris spaniolii.

Momentan nu exista nicio informatie din partea oficialilor UEFA sau de la echipele implicate direct. Englezii asteapta confirmarea informatiilor pentru ca ei au cel mai bun coeficient, alaturi de spanioli.

Everton si Manchester United au incheiat sezonul pe locurile 5, respectiv 7. Valencia a incheiat sezonul in Spania pe locul 8.


PICATURA CARE UMPLE PAHARUL PENTRU LUCESCU?


Mircea Lucescu mai are un an de contract cu Sahtior, dar are un semn mare de intrebare in privita situatiei tensionate dintre Ucraina si Rusia. Antrenorul roman a declarat ca asteapta calmarea situatiei inainte sa ia o decizie in privinta viitorului sai. Excluderea lui Sahtior din Champions League ar insemna despartirea sa de echipa, asta la scurt timp dupa ce a sarbatorit 10 ani de cand a preluat-o.


"Mai am un an de contract. Vom vedea cum se vor desfasura lucrurile! Am avut o inalnire cu presedintele si colaboratorii. Viata merge inainte. Ce a fost a fost, ne-am bucurat. Vine un nou an!

Ramanand si cu acest semn de intrebare ce se va intampla...Nimeni nu stie nimic! Lucrurile evolueaza de o zi la alta. Sa speram sa le vina mintea la cap" a declarat Il Luce pentru Pro TV.

Modifică setările cookies