Ionut Radu Bournemouth Mark Travers Neto Stranieri

Veste proastă pentru Ionuț Radu. Ce a decis Bournemouth după ce portarul titular s-a accidentat

Ionuț Radu (26 de ani) va avea șansa debutului în Premier League alături de Bournemouth, după ce titularul Neto s-a accidentat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 08:14
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 08:14

Neto (34 de ani), portarul titular și căpitanul lui Bournemouth, a suferit o accidentare la gleznă și va lipsi cel puțin până după pauza pentru meciurile echipelor naționale din noiembrie.

Bournemouth a adus de urgență un portar

Antrenorul Andoni Iraola a confirmat că Radu va fi titular la Bournemouth în meciul de sâmbătă cu Burnley, din Premier League, însă echipa portarului român s-a mișcat rapid după accidentarea lui Neto și a făcut o mutare de urgență.

La Bournemouth a revenit de urgență goalkeeper-ul Mark Travers (24 de ani). Irlandezul era împrumutat la Stoke City, însă accidentarea lui Neto i-a permis clubului să îl cheme înapoi, chiar dacă fereastra de transferuri este închisă.

Astfel, concurența va deveni și mai importantă pentru Ionuț Radu, însă portarul român are șansa la partida cu Burnley de a demonstra că merită să fie titular măcar în perioada în care Neto este indisponibil.

"Radu a jucat două meciuri în Cupa Ligii Angliei și are experiență în alte campionate. Sperăm ca va avea o prestație bună, nu avem nicio îndoială. Are nivelul necesar și sunt încrezător că și-l va arăta", a spus Andoni Iraola, antrenorul lui Bournemouth, într-o conferință de presă organizată vineri.

De la transferul la Bournemouth, Ionuț Radu a fost rezerva brazilianului Neto (34 de ani) la toate meciurile din Premier League. Singurele sale apariții în meciurile oficiale au fost consemnate în Cupa Ligii Angliei, la duelurile cu Swansea (3-2) și Stoke City (2-0).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!