Stranieri

Veste grea pentru Tatarusanu, chiar in ziua in care a debutat ca titular in Serie A! Fiorentina are 3 portari pe lista, printre care si Arlauskis

Tatarusanu a debutat azi ca titular in Serie A, in deplasare la Parma. Fostul stelist a gresit flagrant la golul incasat in minutul 10, iar italienii ii dau o veste proasta. Romanul ar putea trece din nou in plan secund din vara, Fiorentina avand pe lista un campion mondial, dar si pe Arlauskis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 17:29
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 17:48

Tatarusanu i-a luat fata lui Neto si a devenit titularul Fiorentinei pentru prima data in acest sezon in Serie A. Tatarusanu a primit insa gol de la Parma in minutul 10, in urma unui corner la care a fost invins usor.

Titularizat in urma deciziei brazilianului Neto de a nu-si mai prelungi contractul, Tatarusanu ar putea ramane prima optiune pe tot parcursul returului.

Cu toate acestea, viitorul sau ca titular intre buturile Fiorentinei e incert. Site-ul violanews.com anunta ca sefii gruparii toscane au intocmit deja o lista cu 3 portari, unul dintre acestia urmand sa fie transferat in vara.

Daca primele doua nume au mai fost vehiculate pana acum, adica cele ale sarbului Zeliko Brkic (Udinese) si Giedrius Arlauskis (Steaua), ultimul dintre ele i-a surprins pe fani. Potrivit sursei citate, Fiorentina l-a oferit deja pe Neto Valenciei, iar in vara va testa si pista Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund). Veteranul din poarta Borussiei este evaluat la 5 milioane de euro, iar Fiorentina ii propune un contract de 1,2 milioane de euro pe an.

In cazul in care Fiorentina va reusi achizitionarea unuia dintre cei trei portari, italienii spun ca Tatarusanu ar putea trece din nou in plan secund. Romanul are, insa, sansa de a-si castiga definitiv locul in retur, acesta fiind obligat sa inchida poarta formatiei viola in Serie A.

Modifică setările cookies