Urmeaza transferul URIAS pentru Andone! Anuntul facut de Gica Craioveanu din Spania

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Ianuarie 2016, 12:28

	Urmeaza transferul URIAS pentru Andone! Anuntul facut de Gica Craioveanu din Spania

Cordoba i-a prelungit contractul lui Andone, insa ii va fi greu sa-l pastreze pana la vara.

Pentru atacantul roman de 23 de ani exista interes din partea mai multor cluburi din Anglia, printre ele Southampton si Brighton. Si pentru echipele din Primera e atractiv Andone. Espanyol, Getafe sau Malaga au fost cu toate interesate.

Gica Craioveanu spune ca ideea extinderii acordului a fost pusa in practica de sefii de la Cordoba doar pentru a incerca sa obtina bani mai multi pe Andone in cazul unui transfer. Acum, clauza de reziliere a contractului a ajuns la 10 milioane de euro, urmand sa se dubleze daca echipa intra in Primera.

"Sunt vulpoi batra. In momentul in care innoiesti un contract, e pentru ca presedintele are oferta buna pentru tine. Clauza de reziliere e foarte importanta pentru un club modest, asa cum e Cordoba. Urmeaza ca o echipa sa faca oferta, una importanta. Se vorbeste mult de campionatul englez. Eu as prefera Spania, e mai placut, un campionat in care poti sa-ti demonstrezi mai bine calitatile. Imi place fotbalul frumos, elegant, cu spectacol, cu ocazii. Parca in Anglia nivelul a coborat in ultimul timp", a spus Craioveanu la Digi.

"Cred ca presedintele Cordobei il va vinde imediat ce va avea o oferta", a mai adaugat Craioveanu.

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies