VIDEO Cel mai bun dribleur din Liga 1 are o pasiune ascunsă! Primele cuvinte ale noului jucător adus de Hagi 

Michael Omoh Farul Constanta Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:28
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:37

Michael Omoh este noul jucător al Farului Constanța. 

Michael Omoh (30 ani) și-a reziliat contractul marți cu Academica Clinceni, iar miercuri a fost prezentat la noul său club. Jucătorul nigerian a semnat un contract cu Farul Constanțat până în vara lui 2023. 

Omoh a precizat că scopul din acest sezon este să-l ajute pe Gică Hagi să prindă un loc de playoff, fiind onorat că fostul internațional român l-a dorit la echipă. 

Omoh: „Sper să-i satisfac așteptările lui Hagi”

„Sunt fericit sa vin aici, la un club profesionist din România. Aștept nerăbdător noile provocari. . 

Știu că obiectivul este de a termina în primele 6. Îi voi ajuta să obținem asta, bineînțeles cu aportul antrenorului și al jucătorilor. Acesta este planul.

Este o onoare să fiu antrenat de Hagi. Este o legendă, am citit despre el. Nu am văzut meciurile, pentru că au fost acum ceva vreme. Este o onoare să fiu aici, înseamnă că a văzut ceva în mine. Sper să-i satisfac așteptările și să-l ajut să câștige meciurile. 

În clasament, diferența de puncte nu este mică. Fiecare meci este o luptă, încercăm să câștigăm fiecare partidă. Trebuie doar să muncim din greu. Am văzut echipa de la TV, am jucat împotriva ei, dacă vom continua așa, vom termina în primele 6”, a declarat Michael Omoh pentru Farul Constanța TV. 

Mijlocașul ofensiv a vorbit și despre pasiunile pe care le are, atunci când nu joacă fotbal, iar răspunsul a fost surprinzător. 

„Nu am atât de multe hobby-uri. Îmi place să mă odihnesc, să mă joc jocuri video. Înainte mai cântam, dar m-am oprit. Scopul meu este să joc fotbal, este cea mai mare pasiune a mea.

Nu am avut oportunitatea să vizitez Mamaia, nu ies atât de des. Sper că vara asta să ajung la Mamaia”, a precizat Michael Omoh. 

După 21 de etape, Farul Constanța ocupă loucl 6, ultimul care duce în playoff, cu 32 de puncte, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova și Rapid. 

Clasamentul Ligii 1 

Omoh, cel mai bun dribleur în 2021 

 În clasamentul celor mai buni dribleuri din 2021, publicat de CIES Football Observatory în noiembrie anul trecut, care a luat în calcul 33 de campionate din toată lumea, și-a găsit locul și Liga I.  

Topul a fost făcut ținându-se cont de procentul driblingurilor reușite raportat la frecvența încercărilor (minute de joc pe dribling). 

Astfel, cel mai bun dribleur din campionatul României este Michael Omoh, de la Academica Clinceni, ultima clasată.

Omoh are un index de 7,26 (67,9% driblinguri reușite și un dribling încercat la fiecare 9 minute și 21 de secunde) și ocupă și un onorant loc 12 în ierarhia generală din cele 33 de campionate, unde lider este Adama Traore (Wolverhampton, index 11,24).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!