Un fost stelist va juca pentru Nationala Ungariei! "Asta e! Daca Piturca nu a avut ochi si pentru el!" Cine ar putea juca impotriva Romaniei:

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 18:45

	Un fost stelist va juca pentru Nationala Ungariei! "Asta e! Daca Piturca nu a avut ochi si pentru el!" Cine ar putea juca impotriva Romaniei:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Eric Bicfalvi a luat decizia de a juca pentru Nationala Ungariei. El si-a depus deja actele pentru cetatenia maghiara, asta pentru ca Victor Piturca l-a tot ignorat in ultima vreme si nu l-a convocat la Nationala Romaniei.

"In cel mai scurt timp, vom lua legatura cu presedintele federatiei maghiare ca sa vedem ce este de facut. Cum Miriuta a jucat in trecut in nationala Ungariei, pentru ca in cea a Romaniei nu a avut loc, asa o sa faca si Eric. De aproximativ un an el joaca la Volin, si-a schimbat postul, este numarul 10 al echipei sale si nimeni de la FRF nu i-a dat vreun telefon. Ma gandesc ca macar o data domnul Piturca ar fi putut sa il incerce la un meci amical. Eric are doar 25 de ani si poate juca la nivel inalt mult timp de acum incolo. Daca in tara lui nu are loc, de ce sa nu incercam in Ungaria", a spus agentul jucatorului, citat de Fanatik.

Bicfalvi are 25 de ani si joaca mijlocas la Volin Lutk. Este unul dintre preferatii lui Hagi si a jucat pentru Steaua intre 2007 si 2012, insa nu a confirmat.

Bicfalvi nu mai are mult timp sa se puna in regula cu actele si sa fie convocat pentru Ungaria la meciul cu Romania. Partida se joaca pe 6 septembrie, pe Arena Nationala.

Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT