Stranieri

Rusescu a primit cea mai proasta veste posibila! Ce decizie a luat Sevilla in privinta atacantului:

Raul Rusescu (25 de ani), fostul golgheter al Stelei si al Ligii I, are zilele numarate la Sevilla.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 19:15
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 00:46

Cumparat de Sevilla in vara lui 2013 si anuntat ca fiind una dintre solutiile formatiei andaluze pentru compartimentul ofensiv, alaturi de Carlos Bacca si Kevin Gameiro, Raul Rusescu nu a reusit sa il impresioneze pe antrenorul Unai Emery, cel care l-a trecut de foarte multe ori cu vederea, pentru ca mai apoi sa-l imprumute la Sporting Braga.

In varsta de 25, Raul Rusescu a impresionat in returul de campionat petrecut in Portugalia si anunta in urma cu o scurta perioada ca se intoarce cu ganduri mari in Primera Division, dorind sa se lupte pentru titularizare.

Cu toate acestea, romanul nu va avea aceasta ocazie, anunta presa din Spania. Potrivit presei locale din Sevilla, castigatoarea Europa League a scos mai multi jucatori la vanzare, printre care si Raul Rusescu.

Manu del Moral, Baba, Rabello si Raul Rusescu au fost trecuti pe lista de transferuri de conducerea clubului, care este dispusa sa negocieze plecarile acestora.

Raul Rusescu a fost cumparat de Sevilla in schimbul unei sume de aproximativ 2,2 milioane de euro si a marcat doar trei goluri pentru formatia andaluza.

Modifică setările cookies