Turcii îi pun la zid pe Șumudică și Drăguș: "E absent! Doar s-a jucat cu părul și șortul"

Marius Sumudica denis dragus Gaziantep Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 16:41
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 16:40

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a înregistrat al doilea eșec consecutiv în Turcia, 2-4 pe terenul lui Kasimpasa.

Cu Niță, Morais, Maxim și Drăguș printre titulari, Gaziantep era condusă la trei goluri încă de la pauză, după golurile lui Kara (3') și Ben Ouanes (16', 31'). În prelungirile primului act, Alexandru Maxim a ratat un penalty pentru Gaziantep, însă echipa lui Șumudică a redus din handicapp grație golurilor înscrise de Eskihellac (52') și Markovic (53'). Gaziantep nu a putut face mai mult, iar pe final a mai încasat un gol - Mamadou Fall (82').

Turcii îi pun la zid pe Șumudică și Drăguș

Presa din Turcia susține că Marius Șumudică ar trebui să renunțe la preferații săi și să îi foloseasă pe fotbaliștii care chiar merită să joace. Într-un editoral publicat pe site-ul TekSpor, Denis Drăguș este și el criticat pentru lipsa de implicare în jocul lui Gaziantep.

"Am spus de săptămâna trecută că vraja lui Șumudică la Gaziantep s-a încheiat. Prestația echipei, expresiile faciale ale jucătorilor și tăcerea lui Șumudică arată asta. E tristețe, nimeni nu mai este fericit. După eșecul cu Ankaragucu, această imagine a devenit și mai intensă.

Ceva nu merge bine, iar Șumudică are așteptări de la conducere. Când ele nu sunt îndeplinite, automat intervien dezordine în jocul echipei.

Gaziantep nu avea altă variantă în afară de victorie contra lui Kasimpasa, însă a dat semnalul eșecului din primele 15 minute. Drăguș nu a făcut nimic în afară de a se juca cu părul și șortul. El are impresia că e o piatră prețioasă, dar de câteva săptămâni e absent. Maxim încearcă, dar nu a părut supărat nici măcar după ce a ratat penalty-ul.

Dacă nu se găsește o alternativă, această echipă este condamnată să piardă. Vor fi multe înfrângeri dacă Șumudică nu renunță la pasiunile sale. Trebuie să joace cei care merite să poarte acest tricou", au scris turcii.

Gaziantep ocupă locul 14 în campionatul Turciei, cu 15 puncte acumulate în primele 14 runde. În etapa următoare, echipa lui Marius Șumudică va primi vizita lui Trabzonspor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!