NEWS ALERT Tricolorul lui Edward Iordănescu, OUT din Serie A! De la transferul anului la ”valoare incertă”

mihai popa edward iordanescu Pietro Passador Torino Vanja Milinkovic-Savic Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 10:31
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 12:20

Cei mai mulți dintre fotbaliștii români din campionatele puternice ale Europei lustruiesc băncile de rezerve.

”Torino caută un nou portar”, titra în februarie Tuttomercatoweb, care detalia situația goalkeeperilor de la clubul din Serie A unde este legitimat din vara lui 2023 și românul Mihai Popa (23 de ani), fostul internațional de tineret și olimpic convocat însă și la prima reprezentativă a lui Edward Iordănescu (fără să debuteze) și transferat surprinzător anul trecut de la FC Voluntari.

Iar miercuri a venit și soluția pentru torinezi, conform aceleiași surse. 

Titularul de nescos dintre buturi este Vanja Milinkovic-Savic, al doilea portar Luca Gemello ”pare tot mai departe de o rămânere la Torino”, iar ”ideea clubului pentru goalkeeper-ul de rezervă este de a-l înlocui pe Gemello cu Pietro Passador, născut în 2003 și revenit după împrumutul la Rimini”.

Ajuns și în această variantă al treilea portar la Torino, Mihai Popa este mai mult ca sigur out de la echipă: ”O mișcare importantă și la capitolul plecări. Popa va părăsi Torino, pentru român se încearcă soluția unui împrumut sezonul viitor”, au notat italienii de la Tuttomercatoweb, care subliniaseră anterior că ”Toro nu mai vrea să parieze și să se bazeze pe jucători de perspectivă cu valoare incertă sau care au nevoie de un pariu de start”!

În ianuarie, Mihai Popa, rezervă eternă la Torino, a fost pe lista lui Rapid după despărțirea giuleștenilor de Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul titular al naționalei care a preferat să devină la rândul său rezervă eternă la Atletico Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!