'Transfer' FABULOS pentru Sanmartean! A ajuns in echipa cu Robben, Sneijder si Van Persie! "E un fotbalist EXTRATERESTRU"

'Transfer' FABULOS pentru Sanmartean! A ajuns in echipa cu Robben, Sneijder si Van Persie! "E un fotbalist EXTRATERESTRU"

Sanmartean nu i-a impresioant doar pe romani si arabi cu driblingurile sale fantastice!

Fostii colegi pe care i-a avut la echipele din Europa au ramas si ei fanii romanului! Portarul lui Tottenham, Michel Vorm, a fost invitat de Sky Sports sa-si aleaga 11-le ideal din fotbal. Alaturi de Van Persie, Sneijder sau Robben, Vorm l-a nominalizat si pe Sanmartean! Fostul stelist e mijlocas stanga in dream-team-ul lui Vorm, intr-o linie impresionanta din care mai fac parte Sneijder, Strootman si Afellay.

"Este probabil cel mai putin cunoscut jucator din echipa mea! Am jucat cu el la Utrecht. E un fotbalist foarte talentat. Cand era mai tanar, era considerat noul Gheorghe Hagi. Are o tehnica incredibila, calitati fantastice, un dribling incredibil si rapid, poate controla jocul. Daca aveti timp, il puteti vedea pe Youtube. Este un jucator incredibil!", a motivat Vorm alegerea lui Sanmartean.

Vorm Si Sanmartean au fost colegi la Utrecht, in sezonul 2007 - 2008.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies