Stranieri

Surpriză de proporții pentru viitorul lui Ionuț Radu. Presa internațională a dezvăluit posibila echipa interesată de român

Ionuț Radu nu a apărat niciun meci pentru Inter Milano în acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 11:24
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 11:40

Ionuț Radu (24 ani) a decis să rămână vara aceasta la Inter Milano, refuzând oferta de la Real Sociedad, hotărât să se bată pe un post de titular cu Samir Handanovic (37 ani). 

„Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult”, scriu jurnaliștii italieni. 

Ofertă de la Galatasaray?
 

Potrivit presei din Turcia, Ionuț Radu se află pe lista de interes al celor de la Galatasaray, după evoluțiile inconstante ale lui Muslera. Fatih Terim își dorește concurență serioasă pentru postul de portar, iar internaționalul român i-a atras atenția, chiar dacă în ultima perioadă nu a evoluat în Italia.  În trecut, Ionuț Radu a fost împrumutat la Genoa și Parma.

Listă impresionantă de români
 

În pauză competițională din iarnă, Galatasaray își dorește să se întărească pentru a doua parte a sezonului, ținând cont de faptul că formația se luptă atât pe plan intern, cât și internațional. Dennis Man, Octavian Popescu și Andrei Ivan sunt trei dintre jucătorii români care se află pe lista de interes a clubului turc. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies