VIDEO EXCLUSIV "Dintr-o dată a dispărut! Păcat, mare păcat!" Ionuț Radu, analizat în direct la Ora Exactă în Sport 

Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, a fost invitat marți dimineața la Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 12:22
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 12:34

Oficialul FRF a vorbit în cadrul emisiunii și de unul dintre cei mai talentați portari români, Ionuț Radu, care a acceptat să fie rezerva lui Samir Handanovic (38 de ani). 

Radu, fost căpitan al naționalei de tineret, a impresionat în perioada când apăra pentru Genoa și a fost unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români ai anului 2019. 

  • Face orice pentru a rămâne la Inter. Italienii au anunțat că Ionuț Radu a refuzat o ofertă din Franța

Mihai Stoichiță: "Ionuț Radu e un portar foarte talentat!"

De ce nu e chemat la națională de selecționerul Mirel Rădoi chiar dacă e rezervă la Inter Milano, campioana Italiei? A explicat Mihai Stoichiță, la Ora Exactă în Sport. 

"Nu joacă, puteți să-mi dați o replică cu Tătărușanu, dar Tată ce vârstă avea și ce experiență avea!? Sunt niște chestii și de simț ale antrenorului, trebuie să știe pe ce se bazează.

Nu numai pe Niță îl avem acum, eu cred că școala de portari din România funcționează foarte bine. 

Ionuț Radu e un portar foarte bun, foarte talentat, a avut șansa acelui turneu final al CE și dintr-o dată a dispărut! Păcat, mare păcat!", a declarat Mihai Stoichiță, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Ioana Cosma. 

Fostul căpitan al naționalei de tineret mai are contract cu campioana Italiei până pe 30 iunie 2024. Cotat la 6 milioane de euro, portarul născut în București valora 15 milioane de euro în 2019, după Europeanul de tineret din Italia și San Marino, unde tricolorii au ajuns până în semifinale. 

- În prezent, goalkeeperul în vârstă de 24 de ani are o cotă de piață de 6 milioane de euro. 

- 1,88 m e înălțimea fotbalistului care a jucat în perioda junioratului la Steaua și Dinamo. 

Ionuț Radu a strâns 14 selecții în naționala de tineret. La prima reprezentativă a fost selecționat, însă nu a apucat să debuteze.

Modifică setările cookies