Italienii l-au luat la întrebări pe Ionuț Radu. "Care e secretul tău?" Portarul lui Inter a răspuns imediat

Ionut Radu Inter Milano Stranieri "Super-Radu!" Ionut Radu a facut spectacol in poarta lui Inter si i-a adus prima victorie lui Inzaghi, la loviturile de departajare
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 08:20
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 08:53

Ionuț Radu mai are contract cu Inter până pe 30 iunie 2024. 

Ionuț Radu (24 de ani) a rămas la Inter și în acest sezon și, chiar dacă știe că-i va fi greu să-i ia locul în poartă lui Samir Handanovic, titularul postului de goalkeeper, trage speranțe că va avea șanse să apere.

Carismaticul fotbalist trecut pe la juniorii de la Steaua și Dinamo a oferit ieri un interviu neconvențional pentru site-ul sempreinter.com, în care a răspuns cu franchețe mai multor întrebări.

Ionuț Radu: "Secretul e că sunt prea bun!"

Introdus în minutul 61 de antrenorul Simone Inzaghi în locul lui Handanovic, la  scorul de 2-2, 5-4 d.l.d. în meciul-test cu Lugano, Ionuț Radu a avut o intervenție providențială în timpul partidei, apoi a parat două execuții la loviturile de departajare.

“Secretul e că sunt prea bun! Glumesc! De fapt, secretul este să te antrenezi cât mai bine, iar eu vreau să fiu din ce în ce mai bun, acesta e cel mai important lucru”, a răspuns Ionuț Radu în momentul în care a fost chestionat pe tema loviturilor de la 11 m parate. 

1,88 m e înălțimea portarului de la Inter Milano.

Sfat de la Simone Inzaghi

“Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine, mă aşteptam să fie ma greu după vacanţă, nu e uşor când revii la antrenamente. Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acţiuni”

Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă. Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să inițiez acţiuni. Asta a fost principala lui cerinţă”, a mai spus Ionuț Radu.

Fostul căpitan al naționalei de tineret mai are contract cu campioana Italiei până pe 30 iunie 2024. Cotat la 6 milioane de euro, portarul născut în București valora 15 milioane de euro în 2019, după Europeanul de tineret din Italia și San Marino, unde tricolorii au ajuns până în semifinale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!