Alexandru Cicaldau Galatasaray Turcia Stranieri

Surpriză! Cicâldău se pregătește să-și facă bagajul de la Galatasaray. Câți bani speră turcii că vor încasa de pe urma românului

Alexandru Cicâldău se află la Galatasaray din vara anului 2021.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 17:06
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 17:05

Universitatea Craiova l-a dat pe Cicâldău la Galatasaray pentru 6.5 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era tot de 6.5 milioane. Acum, fotbalistul valorează 5 milioane de euro și este împrumutat la Ittihad Kalba în Emiratele Arabe Unite.

Surpriză! Cicâldău se pregătește să-și facă bagajul de la Galatasaray. Câți bani speră turcii că vor încasa de pe urma românului

„Clubul speră că va câștiga bani de pe urma fotbaliștilor pe care i-a trimis sub formă de împrumut”, a scris o publicație din Turcia, evidențiind că Galatasaray își dorește să îi și vândă pe respectivii jucători.

Pe această listă se află, bineînțeles, și cei doi români: Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Cel din urmă mai are de stat la Ittihad până la finalul lui iunie, anul 2023. 

„Împrumutat la Ittihad Kalba, Alexandru Cicâldău poate fi vândut pentru 3-3.5 milioane de euro, asemenea lui Moruțan”, a mai informat publicația menționată anterior.

Cifrele lui Alexandru Cicâldău

Campion cu Viitorul Constanța în sezonul 2016/17, Cicâldău și-a făcut junioratul la Academia lui Hagi și a plecat de la formația de pe litoral în vara anului 2018, când a fost transferat pentru 2.3 milioane de euro la Universitatea Craiova.

Cicâldău a ajuns pe urmă, în 2021, la Galatasaray, unde a bifat 41 de apariții în toate competițiile, a reușit să se impună pe tabelă o dată și a pasat decisiv în șapte situații, în cele aproape 3.700 de minute pentru formația din Turcia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!