Alexandru Cicaldau Echipa Nationala Nicolae Dica Romania Nationala

VIDEO Nicolae Dică, impresionat de un jucător de la echipa națională: "Are calități foarte bune, mai ales pe faza ofensivă"

România a jucat două meciuri amicale în pauza competițională datorată startului Campionatului Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 09:07
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 09:58

Reprezentativa antrenată de Edward Iordănescu a pierdut, scor 1-2, cu Slovenia și s-a impus categoria în fața Moldovei, scor 5-0.

La partida de la Chișinău, Alexandru Cicâldău a avut o evoluție foarte bună, reușind și să marcheze un gol spectaculos din lovitură liberă.

Mijlocașul de 25 de ani a fost cumpărat de Galatasaray de la Universitatea Craiova, însă nu a reușit să se impună la formația turcă, fiind împrumutat la Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.

Nicolae Dică, impresionat de calitățile lui Alexandru Cicâldău

Fostul tehnician de la FCSB a declarat că internaționalul român dispune de calități sportive foarte bune.

"Din păcate nu a reuşit să se impună la Galatasaray, deşi când s-a dus a avut un impact bun asupra echipei, a avut realizări. După plecarea lui Fatih Terim amândoi au dispărut, el a fost împrumutat în Emirate, iar Moruţan în Serie B. Păcat de Cicâldău pentru că are nişte calităţi foarte bune, mai ales pentru faza ofensivă, este un jucător cu calitate! Şi reuşita pe care a avut la golul cu Moldova, lovitura liberă", a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

VIDEO | Reușita lui Alexandru Cicâldău din meciul cu Moldova


Moldova - România | Minutul 61: GOL România! pe www.sport.ro

Modifică setările cookies