Supertransfer în Italia. Giovanni Becali a pus la punct ultimele detalii. Cine este "norocosul"

giovanni becali Adrian Rus Italia Nationala Pisa Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 16:42
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 16:42

Giovanni Becali este unul dintre ce mai consacrați impresari din România.

Becali deține câțiva jucători valoroși în CV-ul său, cum ar fi și Adrian Rus. Fotbalistul a prins un transfer în Italia, la Pisa, unde va fi partener alături de internaționalul român Marius Marin.

Giovanni Becali le-a adus ungurilor de la MOL Fehervar 1 milion de euro în cont, anunță Fanatik, de pe urma fundașului central, cotat la 900.000 euro, conform site-urilor de specialitate.

Becali: „S-au înțeles!”

„Mergem azi la Pisa cu jucătorul. Face vizita medicală şi, probabil, mâine semnează. Cluburile s-au înţeles.”, au fost cuvintele impresarului, potrivit sursei anterior menționate.

Adrian Rus ar mai fi avut contract cu ungurii până la sfârșitul lunii iunie 2023. Românul a fost prezentat oficial la Fehervar în urmă cu trei ani, în 2019.

  • 14 selecții are Rus la echipa națională de fotbal a României

Fundașul central a evoluat la Puskas AFC, înainte de MOL, a trecut pe la Sepsi OSK, Balmazujaros și Fehergyarmat, după ce a avut câteva prestații în tricoul reprezentativei under 19 a lui Satu Mare.

La Fehervar, Adrian Rus a bifat 60 de apariții, a înscris două goluri și a pasat decisiv în trei stiuații. De două ori a văzut cartonașul roșu, în urma celui de-al doilea galben. Aproape 5600 de minute a evoluat la formația maghiară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!