Marius Sumudica Yeni Malatyaspor Stranieri

Șumudică a început reconstrucția la echipă: „Vom aduce 6-7 jucători!” Promisiunea antrenorului român

Marius Șumudică are o misiune dificilă la Malatyaspor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 23:15
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 23:18

Marius Șumudică a fost adus la Malatyaspor, în luna octombrie a acestui an, pentru a salva echipa de la retrogradare. Însă, gruparea pregătită de român a încheiat 2021 pe ultimul loc, cu doar 15 puncte după 19 etape. 

Pentru a-și îndeplini obiectivul, Șumudică a anunțat că în campania de achiziții din iarnă vor sosi 6-7 jucători la Malatyaspor. De altfel, antrenorul a confirmat că deja 3 noi fotbaliști au început să se pregătească sub comanda sa.

„Lucrez din greu cu staff-ul meu și conducerea clublui pentru a găsi soluții pentru fereastra de transferi din această iarnă.

Vom aduce 6 sau 7 jucători, dintre care cel puțin 5 vor fi străini. Dintre ei, 3 au acceptat deja să vină și vor începe să se antreneze cu echipa după testele medicale de la începutul lunii ianuarie.

Toți sunt jucători pentru care eu am insistat, jucători care ne vor ridica nivelul. Șefii noștri au făcut eforturi să-i semneze”, a postat Marius Șumudică pe contul oficial de Instagram. 

Următorul meci pentru Malatyaspor va fi pe 30 decembrie, contra lui Bandirmasport, în Cupa Turciei, iar în prima partidă din 2022, Șumudică se va deplasa pe terenul liderului incontestabil Trabzonspor. 

Clasamentul în Super League

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!