Stranieri

"Stii ce m-a surprins aici?" Comparatia pe care "ROCKY" Chipciu o face intre Anderlecht si Steaua in presa din Belgia

Dubla Stelei cu Manchester City din playoff-ul Champions League este in direct la ProTV, pe 16 si 24 august!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2016, 12:18
Data actualizarii: Vineri 12 August 2016, 12:19

Alex Chipciu a vorbit pentru La Derniere Heure despre diferentele intre Steaua si Anderlecht, de ce i se spune "Rocky" si de ce considera ca viata in Belgia este mai linistita pentru el.

"Vreau sa-mi fac un nume aici, dar nu ma compar cu Alin Stoica. Il stiu, dar nu suntem prieteni. Cand eram mic, el a fost considerat un mare talent."

"In tara mea exista multe tabloide, care au peste tot paparazzi. Aici, in Bruxelles, am fost sa vizitez Grand Place si nu m-a deranjat nimeni. Am aici anonimatul pe care nu-l aveam in Romania"

"Rocky este o porecla care dateaza din tineretea mea. Eram foarte nervors si iritat. Dar acum sunt mult mai calm. Nu am fost niciodata boxer"

"Am jucat bine cu Rostov. Stii ce m-a surprins? Dupa eliminarea cu Rostov, fanii au cantat in continuare. Ne-au asteptat la cantonament. Am vazut steaguri romanesti. Cand pierdeam cu Steaua, ne puteam astepta la orice de la fanii nostri".

"Campionatul din Belgia este foarte fizic si imi place asta. Nu spun ca liga din Romania nu este buna, dar fotbalul belgian este mai intens.", a spus Chipciu pentru La Derniere Heure
 

CITESTE SI

Modifică setările cookies