Stranieri

Spalletti va antrena la Zenit! Il ia si pe Mutu cu el?

Presa din Italia a anuntat saptamana trecuta ca Luciano Spalletti va antrena pe Zenit Sankt Petresburg, acolo unde va ajunge si Adi Mutu. Antrenorul a confirmat trecerea, in timp ce Mutu continua sa infirme.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2009, 12:24
Data actualizarii: Vineri 14 August 2009, 12:28

Potrivit cotidianului Tvoi Den, tehnicianul italian in varsta de 50 de ani va semna cu castigatoarea Cupei UEFA din 2008 in zilele urmatoare, urmand sa castige 4 milioane de euro pe an plus alte bonusuri substantiale in functie de viitoarele performante ale echipei.

Spalletti antreneaza pe AS Roma din 2005 si a cucerit doua Cupe si o Supercupa a Italiei, iar in alte doua randuri a clasat clubul capitolin pe locul secund in Serie A.

Zenit l-a demis la sfarsitul saptamanii trecute pe tehnicianul olandez Dick Advocaat, care a pregatit formatia din Sankt Petersburg in ultimii trei ani. Concedierea viitorului selectioner al reprezentativei Belgiei a fost cauzata de rezultatele slabe din competitia interna, unde Zenit ocupa locul 7 dupa 17 etape.

In urma cu cateva zile, reprezentantii clubului rus au negociat cu fostul tehnician al lui Inter, Roberto Mancini, insa tratativele au esuat.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies