"Situația va fi clarificată în această săptămână!" Clubul care așteaptă un răspuns de la Deian Sorescu

Deian Sorescu Gaziantep Stranieri Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:21
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:21
Gaziantep FK este hotărâtă să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu, potrivit presei turce. Atacantul român a impresionat în timpul sezonului petrecut sub formă de împrumut..

Conducerea clubului se află deja în contact cu Sorescu și reprezentanții acestuia pentru a negocia o prelungire a contractului.

Turcii au dezvăluit astăzi că sunt șanse mari ca Sorescu să rămână la Gaziantep, însă au punctat faptul că o decizie finală va fi luată în această săptămână.

Deian Sorescu ar putea rămâne la Gaziantep

"Viitorul lui Deian Sorescu, unul dintre jucătorii împrumutați de Gaziantep FK, nu este încă clar. Clubul nu a făcut încă o declarație oficială, iar situația atacantului român rămâne incertă.

Gaziantep FK continuă negocierile cu Deian Sorescu, după ce nu a reușit să ajungă la un acord financiar cu portarul Florin Niță. Cu toate acestea, nu au existat încă evoluții concrete în privința lui Sorescu. Există informații conform cărora Sorescu, unul dintre jucătorii pe care fanii doresc să îi vadă în echipă, dorește să rămână la club. Se așteaptă ca această situație să fie clarificată, fie pozitiv, fie negativ, în această săptămână.

Atacantul român a atras atenția în liga turcă, marcând 4 goluri și reușind o pasă decisivă în 16 meciuri pentru Gaziantep FK. Sorescu a jucat și în 2 meciuri la Campionatul European. Vom urmări cu atenție evoluțiile legate de viitorul lui Sorescu", au notat cei de la Gazianteptime.

Dacă va decide să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu, Gaziantep va trebui să plătească 700.000 de euro către Rakow Czestochowa. Din această sumă, 15 la sută va ajunge în conturile lui Dinamo, care și-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al mijlocașului.

În 11 partide la Gaziantep, Deian Sorescu a reușit să marcheze de trei ori. Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de un milion de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!