Stranieri

Situația lui Man la Parma, destul de complicată: "Nu e vorba doar despre ce vrem noi și jucătorul. Își dorește mult mai mult"

Parma nu trece printr-o perioadă foarte bună, aflându-se pe locul 15 în Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 15:04
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 15:09

Dennis Man a evoluat doar în șapte meciuri pentru formația italiană în acest sezon, din cauză că a fost infectat cu COVID-19, însă pentru jucătorul român există interes pentru un transfer în iarnă. 

Impresarul jucătorului român a explicat care este situația actuală a lui Dennis Man și care sunt planurile de viitor în ceea ce îl privește, ținând cont de faptul că echipa la care evoluează nu are rezultate satisfăcătoare.

"Parma nu este într-o situație prea bună. Man și Mihăilă n-au putut fi mișcați de acolo, pentru că n-au fost echipe care să ofere... la un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar Man nu s-ar fi dus pe jumătate din salariul de la Parma. Era o mutare în Serie A, dar Sampdoria n-ar fi putut să-l cumpere pe Man, doar să-l împrumute. Iar împrumutul n-ar fi fost gratis și salariul nu era același. Nu știu dacă Man putea să facă un sacrificiu. Ne întrebăm şi dacă Sampdoria ar fi putut să ofere bani.

Au fost echipe care ar fi fost dispuse să-l împrumute și cu opțiune de transfer. Dar suma de transfer nu ajungea la cea plătită de Parma. Parma n-a fost de acord. Nu e vorba doar despre ce vrem noi și jucătorul. Cu siguranță, el își dorește mult mai mult. Serie B este cu totul altceva, cu o filozofie mult diferită, iar în acest moment nu dă roade.

În iarnă vom vedea ce va fi. Există o perioadă de marcato. Poate oamenii spun 'E compromisă promovarea. Haideți să găsim niște soluții cu jucătorul'. Se pot întâmpla multe. Poate sunt echipe care în iarnă vor să se întărească", a spus Victor Becali, potrivit gsp.ro.

Modifică setările cookies