VIDEO EXCLUSIV Sfatul pe care Sorin Cârțu i l-a dat lui Mihăilă în perioada în care acesta evolua la Universitatea Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 08:00
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 20:53

Valentin Mihăilă (22 de ani) a prins transferul carierei în această iarnă.

Fotbalistul de bandă a fost împrumutat de Atalanta, de la Parma, până la vară, cu opțiunea transfer definitiv.

Un rol important în dezvoltarea lui Valentin Mihăilă ca fotbalist l-a avut și Sorin Cârțu, care a fost alături de el în perioada petrecută la Craiova.

Sorin Cârțu a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat lui Mihăilă

„El avea mereu tendința de a-și face mingea numai pe dreptul. Când scăpa, să intre în interior și să tragă.

Atacantul trebuie să tragă cu ambele picioarele ca în momentul în care a scăpat cu un adversar, acesta să nu știe dacă își face mingea pe stânga sau pe dreapta. Asta e cel mai mare avantaj al unui atacant: să aibă ambele picioare, să știe să le folosească pe ambele. Ca atunci când ajunge să finalizeze să nu caute numai poziția care îi convine” a spus Sorin Cârțu la PRO X, în emisinea „Ora exactă în sport”.

Valentin Mihăilă a debutat la Atalanta în Europa League

Internaționalul român Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 65 al partidei pe care Atalanta a câștigat-o aseară în fața lui Olympiacos, 2-1 în meciul tur din play-off-ul Europa League.

”A intrat rău în joc, a atins puține mingi și a fost singura notă discordantă dintre bergamasci (n.r. - jucătorii echipei din Bergamo)”, a scris Eurosport, care l-a notat cu 5 pe Mihăilă - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!