Cum s-a descurcat Mihăilă la debutul în Europa pentru Atalanta: de la ”singura notă discordantă” la ”aleargă ca un nebun”

valentin mihaila Atalanta Europa League olympiacos Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 08:31
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 08:38

Formația românului s-a impus cu 2-1 în fața lui Olympiacos în meciul tur din play-off-ul Europa League.

Internaționalul român Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 65 al partidei pe care Atalanta a câștigat-o aseară în fața lui Olympiacos, 2-1 în meciul tur din play-off-ul Europa League.

Scorul era deja 2-1 în momentul intrării lui Mihăilă, iar prestația acestuia la debutul european pentru Atalanta a fost mai degrabă criticată în presa italiană.

Nota 5 de la Eurosport și Calcioatalanta, 6 de la Calciomercato

”A intrat rău în joc, a atins puține mingi și a fost singura notă discordantă dintre bergamasci (n.r. - jucătorii echipei din Bergamo), a scris Eurosport, care l-a notat cu 5 pe Mihăilă.

Calciomercato, în schimb, i-a dat 6 și i-a făcut o caracterizare pozitivă, precizând că românul ”are stofă și talent, aleargă ca un nebun”.

Localnicii de la Calcioatalanta au fost și ei critici față de jucătorul împrumutat de la Parma, pe care l-au notat cu 5: ”A avut o jumătate de oră la dispoziție pentru a se face remarcat, dar a intrat prea lejer într-un meci în care nu ai voie să faci greșeli”.

Tuttomercatoweb nici măcar nu l-a notat pe Mihăilă, în ciuda faptului că acesta a evoluat aproximativ jumătate de oră.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!