Sevilla a luat deja decizia in cazul lui Rusescu! Ce se intampla cu fostul golgheter al Ligii I, dupa expirarea imprumutului la Steaua

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 17:53

	Sevilla a luat deja decizia in cazul lui Rusescu! Ce se intampla cu fostul golgheter al Ligii I, dupa expirarea imprumutului la Steaua

Imprumutul lui Rusescu la Steaua a expirat, astfel ca fotbalistul trebuie sa revina la Sevilla, castigatoarea ultimelor doua sezoane ale Europa League.

Din nefericire pentru Rusescu, spaniolii nu au niciun plan pentru a-l folosi in sezonul viitor. Jurnalistii andaluzi ai cotidianului ABC Sevilla anunta ca romanul va fi imprumutat si in sezonul viitor, la fel ca si ceilalti fotbalisti pe care castigatoarea Europa League i-a trimis in ultimul sezon la alte formatii.

La Sevilla ar trebui sa se intoarca in aceasta vara Rusescu, Javi Hervas, Bryan Rabello, Manu del Moral, Cicinho si Baba. Niciunul dintre ei nu va fi insa pastrat in sezonul viitor, scrie ABC Sevilla.

Cei sase fotbalisti nu sunt vazuti ca fiind variante pentru primul 11 si vor fi din nou propusi unor formatii, pentru a fi imprumutati.

Daca Bryan Rabello are varianta unui nou imprumut la Leganes, dar si o oferta de la FC Lucerna, din Elvetia, viitorul celorlalti fotbalisti nu e cunoscut. Rusescu, Baba, Manu del Moral si Cicinho au jucat slab ori au bifat prea putine aparitii chiar si la formatiile la care au fost imprumutati, astfel ca le va fi dificil sa-si gaseasca angajamente la formatii de prim plan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies