Sefii lui Espanyol au anuntat astazi soarta lui Costel Galca. Presedintele clubului l-a reconfirmat in functie pe roman, dar patronul chinez pregateste totusi o mutare

Autor: Sport.ro
Luni 15 Februarie 2016, 17:24

	Sefii lui Espanyol au anuntat astazi soarta lui Costel Galca. Presedintele clubului l-a reconfirmat in functie pe roman, dar patronul chinez pregateste totusi o mutare

"Avem incredere ca Galca este antrenorul potrivit care ne va ajuta sa trecem peste situatia grea". O spune chiar presedintele lui Espanyol, Ramon Robert, cel care a sustinut astazi o conferinta de presa.

Costel Galca a pierdut un nou meci in La Liga, insa rezultatul nu a fost unul conform realitatii din teren. Espanyol a facut o partida buna pe terenul Valenciei si doar ghinionul a facut ca formatia catalana sa piarda cu scorul de 1-2, dupa ce a condus cu 1-0.

Dezamagiti de rezultat, sefii lui Espanyol nu dezarmeaza insa. Ba chiar acestia au tinut sa transmita ca Galca va ramane pe banca echipei.

Acestia au fost multumiti de modul in care Galca a reusit sa-i recapaciteze pe jucatori la partida de pe Mestalla si de modul in care echipa s-a comportat pe teren, motiv pentru care Ramon Robert a spus intr-o conferinta de presa sustinuta astazi: "Galca este antrenorul lui Espanyol si va continua sa fie. Ramane antrenorul echipei si avem incredere ca va reusi sa sa-i conduca pe jucatori catre succes".

Ramon Robert a recunoscut ca stituatia nu e chiar roz, dar a spus ca "impreuna vom reusi".

"Avem incredere in Galca, iar el stie ca sunt lucruri care trebuie imbunatatite la echipa", a mai spus Ramon Robert.

De asemenea, presedintele lui Espanyol a spus ca dialogheaza constant cu patronul chinez al clubului, Chen Yansheng, chiar daca acesta din urma nu locuieste in Spania.

"Distanta nu este o bariera in calea comunicarii", a mai spus acesta, care a tinut sa le transmita un mesaj fanilor: "Fiti alaturi de noi, fiti cel de-al 12-lea jucator si impreuna vom reusi".

Presa spaniola scrie totusi ca Chen Yansheng pregateste o mutare la club. Acesta planuieste aducerea unui director sportiv la echipa, care sa lucreze alaturi de antrenor.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies