Stranieri

Scene INCREDIBILE in Belgia! Fanii au intrat peste presedinte in club: "Nu trebuia sa-l dea afara pe Rednic!" Ce promisiune le-a facut Puriul:

Fanii lui Standard Liege fac scandal dupa demiterea lui Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2013, 12:59
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2013, 23:00

Mircea Rednic a declarat, luni, pentru RTBF, ca "intr-un an sau mai mult" va reveni la Standard Liege, unde nu i-a fost prelungit contractul ce expira la 30 iunie.

"Capitolul Standard este incheiat pentru moment, dar, intr-un an sau mai mult, voi reveni la Standard Liege", a declarat Rednic.

Rednic a fost prezent, luni dimineata, la sediul clubului, alaturi de impresarul sau, pentru a pune capat contractului care expira la 30 iunie.

Pe de alta parte, tot luni dimineata, aproximativ 50 de suporteri ai echipei Standard s-au strans in fata sediului clubului, unde are loc adunarea generala. Aproximativ zece dintre ei au reusit sa intre in biroul presedintelui Roland Duchatelet.

"Am profitat de venirea postasului si am intrat in cladire. El isi bea cafeaua si a fost surprins sa ne vada. I-am cerut socoteala pentru cele 20 de milioane de euro (n.r. - Duchatelet vrea sa scoata sub forma de dividende 20 de milioane de euro din capitalul societatii anonime Standard de Liège) si pentru concedierea lui Rednic. I-am spus ca el are un anturaj prost. El ne-a raspuns afirmativ",
a declarat unul dintre fani, care a subliniat ca suporterii l-au atentionat pe Duchatelet ca aceste "actiuni calme" nu vor putea dura la infinit daca presedintele nu-si schimba atitudinea.

Mircea Rednic a plecat de la Standard la 27 mai. Rednic, in varsta de 51 de ani, a preluat gruparea belgiana in octombrie 2012, dupa demiterea lui Ron Jans, si a reusit sa califice echipa in Liga Europa. Tehnicianul roman avea contract valabil pana la finalul sezonului. Romanul va fi inlocuit de Guy Luzon, care a pregatit echipa de tineret a Israelului.

Sursa: Mediafax


Modifică setările cookies