Vlad Chiriches Galatasaray Ionut Badea Tottenham Stranieri

"Saptamana viitoare se decide viitorul lui Chiriches!" Anuntul facut de jucatorul lui Tottenham dupa oferta bomba de la Galata

3 milioane de euro salariu si 7 milioane de euro suma de transfer ofera Galatasaray pentru Vlad Chiriches.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2015, 15:17
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2015, 15:23

Jucatorul roman a vorbit cu secunzii lui Iordanescu. Selectionerul vrea sa stie daca va mai juca la anul. Spera sa se transfere ca sa poata fi folosit si la nationala.

Ionut Badea, secundul lui Iordanescu, a explicat ca in ceea ce il priveste pe Chiriches viitorul va fi stabilit intr-o saptamana.

"Suntem ingrijorati din cauza jcuatorilor din campionatele externe care nu si-au finalziat inca angajamentele. Seram ca va reveni Tatarusanu dupa accidentare, Panilimon este om de baza la Sunderland. Ne bazam si pe Chiriches, un jucator care a jucat mereu. Am discutat cu el, au inceput pregatirile. Inca nu se va intampla nimic cu el in aceasta saptamana. Saptamana viitoare se va decide viitorul lui, daca va pleca sau daca va ramane."

"Noi vedem orice meci live prin Instat, avem posibilitatea sa-i urmarim in China sau in tarile arabe. Discutam mereu si cu ei telefonic. Avem doar aceasta posibilitate de a-i consili Nu e normal ca echipa nationala sa fie in situatia de a avea jucatori in China sau Arabia Saudita, mai ales la pretentiile pe care le au oamenii de la nationala. Nu avem ce face, ne putem doar conforma. Campionatul romanesc a aratat ca nu poate face fata la jocuri din trei in trei zile. Speram ca aceasta comprimare a vlorilor cu acest sitem sa schimbe ceva. Ramane de vazut daca va creste valoarea campionatului si a jucatorilor."
"
In aceste saptamani vom afla si ce se intampla cu Torje. Se vorbeste despre un nou imprumut de la Udinese. In cazul lui Florin Andone sunt cluburi interesate de el, dar Cordoba tine la pret.", a spus Ionut Badea la Sport Total FM.

Modifică setările cookies