Raul Rusescu AC Milan Europa League FC Sevilla Sporting Braga Stranieri

Sansa lui Raul Rusescu! Anuntul DECISIV pentru ziua de marti il poate face din nou TITULAR la Sevilla!

Raul Rusescu are sansa de a prinde din nou meciuri ca titular in Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 18:11
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 18:10

Antrenorul de la Sevilla, Unai Emery are oferta de a o prelua pe AC Milan. El trebuie sa dea un raspuns pana marti, 27 mai.

SCHIMBAREA

Adriano Galliani nu mai vrea sa continue doar cu Seedorf ca antrenor la formatia al carui sef este. Milanezii au terminat un sezon de cosmar in Italia, ratand chiar si Europa League!

Seedorf a fost instalat la Milano pe 16 ianuarie, la prima sa experienta ca manager. El nu a impresionat, iar asta s-a vazut in linia de clasament: Milan a terminat pe locul 8 in Serie A. In Europa a iesit din optimi, dupa 0-1 si 1-4 cu Atletico Madrid, finalista Ligii in acest sezon.

SANSA

Mutarea se anunta una portrivita si pentru Raul Rusescu. Antrenorul Emery nu l-a placut niciun moment pe roman, motiv pentru care l-a imprumutat la Braga. Raul a facut un sezon bun acolo, dar in aceasta vara el revine la Sevilla.

Unai Emery a venit in Spania pe 14 ianuarie. La final de sezon, el si-a trecut in palmares a treia Europa League, dupa finala cu Benfica.

Daca el va spune 'da' plecarii la AC Milan, inseamna o sansa ca Rusescu sa prinda mai multe meciuri sub noul conducator. Dupa ce a terminat pe locul 5 in Spania, Fc Sevilla va juca si la anul in Europa League.

Raul Rusescu are 25 de ani si 10 luni si a plecat de la Steaua in iunie 2013; varful a semnat cu Sevilla pentru cinci ani cu o clauza de 40 de milioane de euro.

Modifică setările cookies