Salariu uriaș pentru Dennis Man! Italienii au dezvăluit toate detaliile noului contract cu Parma

Dennis Man Contract giovanni becali Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 16:35
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 16:35

Deși s-a zvonit că ar fi dorit de echipele de top din Europa, Dennis Man este pe punctul de a semna un nou contract cu Parma.

Chiar Giovanni Becali a anunțat că Dennis Man a ajuns la un acord cu cei din conducerea ”Cruciaților” și va semna noua înțelegere în următoarele zile.

Ce salariu va încasa Dennis Man la Parma după prelungirea contractului

Agentul nu a dat detaliile noului contract al lui Dennis Man și s-a rezumat la a spune că fotbalistul va primi un salariu mai mare decât cel actual. Totuși, italienii au dezvăluit că, la fel ca Valentin Mihăilă, Dennis Man va semna un contract valabil până în 2027 cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Totodată, aceștia au anunțat că internaționalul român va încasa aproximativ două milioane de euro pe sezon, adică suma cerută în urmă cu câteva luni de Giovanni Becali

Conform informațiilor noastre, românul de 25 de ani își va prelungi contractul până în 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Salariul său va fi în jurul sumei de două milioane de euro”, au scris cei de la footmercato.net.

Anunțul făcut de Giovanni Becali despre Dennis Man

 

"Cred că Man va semna luni sau marți. Nu pot să vă spun despre salarii. Atât Mihăilă, cât și Man au salarii bune pentru o echipă care a venit din Serie B. Are opțiune de încă un an.

E peste salariul din acești trei ani. Luni sau marți se va termina și cu Man. În Serie A este altceva. Dacă dai 12-13 goluri, precum a făcut-o în divizie B, 30-40 de milioane sunt o nimica toată pentru echipele mari", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!