Stranieri

S-a rupt vraja! După câteva evoluții apreciate, George Pușcaș a fost o ”umbră” în ultimul meci din Serie B

Pisa a pierdut cu 0-2 în fața lui Ascoli și nu mai este lider în campionat, dar păstrează șanse la promovarea directă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 12:12
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 12:15

Pisa, echipa românilor George Pușcaș și Marius Marin, a pierdut aseară meciul din deplasare cu Ascoli, scor 0-2, și nu mai este lider în Serie B.

Pușcaș a fost titular, dar a avut o prestație ștearsă, după câteva evoluții bune, încununate și cu goluri, în precedentele etape. El a fost înlocuit în minutul 68.

De la ”s-a văzut foarte puțin” la ”a dispărut”

”O umbră. A trimis cu capul mult peste poartă dintr-o poziție bună și, în general, s-a văzut foarte puțin”, au scris localnicii de la TuttoPisa, care l-au notat cu 5, în timp ce Tuttomercatoweb i-a dat 5,5: 

”În prima repriză, a încercat să facă legătura între mijlocul terenului și atac, cu câteva curse interesante. Pe măsură ce au trecut minutele însă, a dispărut”.

Tot 5 a primit Pușcaș și de la Pianeta Serie B.

Pisa este acum pe locul 3, la un punct de liderul Cremonese

Celălalt român de la Pisa, Marius Marin, nu a mai fost titular de această dată. 

Mijlocașul a intrat în minutul 56, fără să aibă nici el o evoluție peste media echipei, conform notelor primite în presa italiană: 5,5 de la Tuttomercatoweb și Pianeta Serie B, 6 de la TuttoPisa.

Pisa este acum pe locul 3 în Serie B, cu 55 de puncte după 30 de etape, la egalitate de puncte cu Lecce, ocupanta poziție secunde. Lider este Cremonese, cu 56 de puncte.

Modifică setările cookies