VIDEO George Pușcaș, taxat pentru modul în care se bucură după gol: "Chiar putea să renunțe la asta"

George Puscas bucurie puscas Crotone Pisa Serie B Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2022, 09:21
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2022, 09:22

George Pușcaș a marcat un gol pentru Pisa în victorie contra lui Crotone, scor 3-2, contând pentru etapa cu numărul 27 din Serie B.

Pentru Pușcaș a fost al doilea gol la Pisa, după ce a primit de la Benali, a driblat portarul și a înscris fără emoții. Internaționalul român a sărbătorit reușita printr-o celebrare deja cunoscută, mimând că trage cu o armă.

George Pușcaș, criticat pentru modul în care s-a bucurat după gol

Având în vedere războiul din Ucraina care a pus în alertă întreaga luma, gestul lui Pușcaș de a continua să sărbătorească golurile în acest mod a fost taxat de câțiva fani pe rețelele sociale.

"Pușcaș chiar putea să renunțe la celebrarea asta... ce stupid!", a scris un fan. "Pușcaș tocmai a mimat cum trage cu mitraliera, nu e prea bine", a fost reacția altuia.

La Pisa, Marius Marin și George Pușcaș au fost integraliști, iar Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș au jucat la Crotone din minutul 53, ultimul reușind să înscrie și un gol.

În urma acestui rezultat, Pisa se află pe locul 4, care duce la barajul de promovare, cu 49 de puncte, în timp ce Crotone se află pe poziția 19, penultima, direct retrogradabilă, cu doar 15 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!