Rusescu a ajuns un jucator FANTOMA! NU mai intelege nimeni ce s-a intamplat in ultimele luni! Vestea care a surprins pe toata lumea!

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 17:12

	Rusescu a ajuns un jucator FANTOMA! NU mai intelege nimeni ce s-a intamplat in ultimele luni! Vestea care a surprins pe toata lumea!

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Raul Rusescu trece prin cele mai frumoase momente din cariera, dupa ce a plecat de la Steaua. La Braga el joaca foarte bine, acolo unde a fost cedat imprumut de Sevilla, cu optiune de cumparare.

El a inscris de cinci ori pentru portughezi, iar forma in care se afla l-a adus in atentia presei din Portugalia.

La o cautare pe transfermarkt.de Rusescu este un caz unic: cota lui nu a mai fost actualizata din iulie 2013, cand s-a transferat de la Steaua la Sevilla, pentru 2,2 mil. de euro.

Cota sa a scazut dramatic: in decembrie 2012, cand juca la Steaua, Rusescu era cotat la 4,3 mil. de euro; in iunie 2013, Raul costa cel mai mult din cariera - 4,6 mil. de euro.

Apoi, la o luna distanta, Rusescu era deja la Sevilla, iar cota lui era de doar 2,5 mil. de euro. De atunci nu s-a mai schimbat nimic, iar analistii nici nu l-au dat ca imprumutat la Braga in acel grafic pe care il are orice jucator.

Rusescu a marcat in Portugalia cinci goluri: doua in campionat, doua in Cupa Ligii si unul in Cupa Portugaliei.

Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies