Romanii defileaza in campionatul german

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Ianuarie 2007, 16:38

Nu foarte straluciti la echipele de club din Romania, fotbalistii care pleaca la echipele din Europa au inceput sa isi puna din ce in ce mai des amprenta pe rezultatele pozitive ale echipelor la care evolueaza. Coechipierii au inceput sa se intereseze de fotbalul romanesc iar ei ocupa tot mai des primele pagini ale ziarelor locale.
Evolutiile stralucite ale lui Ionut Lupescu, Dorinel Munteanu, Florin Raducioiu si Ion Vladoiu in campionatul german din anii '90 sunt tot mai des umbrite de noua generatie de "nemti". Sergiu Radu,  Vlad Munteanu si Laurentiu Reghecampf sunt 3 dintre jucatorii care, intamplator sau nu, au descoperit la echipele la care activeaza 2-a tinerete a carierei lor. Dupa ce au facut un tur de campionat excelent, cei doi romani de la Energie Cottbus continua sa fie esentiali pentru rezultatele pozitive ale echipei, reusind sambata sa marcheze doua goluri decisive impotriva Borusiei Munchengladbach (3-1). De asemenea, Laurentiu Reghecap a reusit si el un gol in meciul pe care echipa sa, Alemannia Aachen, l-a pierdut 2-3 in fata mult mai puternicei Bayer Leverkusen.
Tot in campionatul Germaniei mai evolueaza si Marius Niculae, proaspat transferat la Mainz, insa deocamdata "Sageata" a evoluat doar 15 minute pentru noua sa echipa

  • Romanii conduc Germania
Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies