Mircea Rednic Khazar Lankaran Stranieri

Rednic si-a dat DEMISIA de la Lankaran! Jumatate de echipa a fost DATA AFARA! "Nu ma mai intorc in Azerbaidjan niciodata!"

Sefii lui Lankaran n-au acceptat eliminarea din Europa League si au dat afara toti jucatorii straini adusi de Mircea Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iulie 2011, 12:56
Data actualizarii: Vineri 22 Iulie 2011, 13:02

Eder Bonfim, Marius Onofras, Ricardo Gomes, Csaba Borbley, Joao Paulo Pinto, Catalin Doman, Diego Souza, Andrei Muresan, Andrei Pit si Emeka Opara au fost dati afara de sefii de la Khazar Lankaran dupa eliminarea din Europa League cu Maccabi Tel Aviv.

Mircea Rednic nu a fost de acord cu decizia sefilor si a decis sa isi dea demisia.

"In urma eliminarii din Europa League, conducerea clubului a decis sa renunte la jucatorii straini si la o parte din cei locali si sa se concentreze pe promovarea de jucatori tineri. Conducerea considera ca acesta este modul corect de a proceda in acest momen" anunta site-ul oficial al clubului.

"Decizia mea e finala. Vreau sa le urez fanilor tot binele, ei au fost prietenii mei cei mai buni de aici. Imi pare rau ca ma despart de ei. Dupa modul in care am fost tratat aici, pot sa spun ca nu ma mai intorc niciodata. Decizia mea e finala, vreau sa lucrez in conditii apropiate de reputatia pe care o am!" a declarat Rednic in presa azera.

Rezumatul meciului cu Maccabi din Europa League

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies