valentin mihaila Genoa - Parma Serie B Stranieri

Valentin Mihăilă, categoric după Genoa-Parma: „Acesta este stilul modern” Ce a spus fotbalistul român

Valentin Mihăilă a fost utilizat tot meciul în Genoa - Parma de antrenorul Fabio Pecchia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 08:30
Data actualizarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 08:30

Genoa - Parma a fost duelul românilor de sâmbătă seară. Valentin Mihăilă și Dennis Man au evoluat pentru oaspeți, iar la gazde a fost prezent Radu Drăgușin.

Mihăilă, care este doar împrumutat de la Atalanta, a reușit să marcheze un gol în minutul 37 și să paseze decisiv în două situații: pentru Inglese în minutul 21 și pentru Estevez în minutul 89.

Scorul s-a terminat 3-3, iar Valentin Mihăilă a reacționat după meci, a vorbit despre evoluția echipei și a evidențiat tactica de joc pe care o folosește tehnicianul Fabio Pecchia.

Mihăilă: „Acesta este stilul modern”

„Am creat foarte mult în prima repriză, am cedat puțin în a doua repriză, am căutat mingi lungi care nu sunt în caracteristicile noastre. Și până la urmă este un punct pe care îl aducem acasă pentru noi și pentru fanii noștri, suntem fericiți. A fost încă un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Și vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au fost grozavi astăzi (n.r. sâmbătă).

Îmi place felul lui (n.r. antrenorul Pecchia) de a juca, pentru că vrea să înceapă cu construcția de jos, acesta este stilul modern. În repriza secundă am făcut asta mai puțin, dar sperăm să o facem în meciurile următoare. Mai avem de muncit, mai este un drum lung de parcurs.”, au fost cuvintele lui Valentin Mihăilă, potrivit Tuttomercatoweb.

Genoa - Parma 3-3

 Parma a terminat duelul din deplasare cu Genoa la egalitate. La pauză, scorul a fost 2-2. Au marcat Frendrup (16') și Hefti (42') pentru gazde, respectiv Inglese (21') și Mihăilă (37') pentru oaspeți.

În partea a doua a jocului, Coda (Genoa) a majorat diferența în minutul 51, iar scorul părea că e de neschimbat. Însă, pe final, Estevez a dat lovitura (Parma) în minutul 89 și a restabilit egalitatea. 

Mihăilă a fost marcator și pasator decisiv, iar Dennis Man a fost schimbat în minutul 57 de Ansaldi. Partida s-a terminat 3-3, iar Parma se află pe poziția a 10-a, cu șase puncte din 12 posibile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!