valentin mihaila Genoa - Parma Serie B Stranieri

VIDEO Reușită de excepție în Genoa - Parma! Valentin Mihăilă a pus la colț defensiva adversă. Gol generic înscris de român

Valentin Mihăilă este jucătorul Parmei din toamna anului 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 18:32
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 20:05

UPDATE! Parma a terminat duelul din deplasare cu Genoa la egalitate. La pauză, scorul a fost 2-2. Au marcat Frendrup (16') și Hefti (42') pentru gazde, respectiv Inglese (21') și Mihăilă (37') pentru oaspeți.

În partea a doua a jocului, Coda (Genoa) a majorat diferența în minutul 51, iar scorul părea că e de neschimbat. Însă, pe final, Estevez a dat lovitura (Parma) în minutul 89 și a restabilit egalitatea. 

Mihăilă a fost marcator și pasator decisiv, iar Dennis Man a fost schimbat în minutul 57 de Ansaldi. Partida s-a terminat 3-3, iar Parma se află pe poziția a 10-a, cu șase puncte din 12 posibile.

 

știre inițială

Genoa și Parma se duelează în etapa a patra din Serie B. Protagoniștii meciului sunt românii Valentin Mihăilă și Dennis Man la oaspeți, respectiv Radu Drăgușin la gazde.

Mihăilă este omul momentului la Parma! La pauză, scorul a fost 2-2. Frendrup (Genoa) a deblocat tabela în minutul 16, însă Inglese (Parma) a restabilit egalitatea în minutul 21. Valentin Mihăilă a înscris o superbitate în minutul 37 și a majorat diferența în favoarea echipei sale, dar Hefti (Genoa), a marcat în minutul 42 și a blocat tabela, cel puțin în prima parte a jocului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!