EXCLUSIV Răsturnare de situație cu Andrei Coubiș! Ce s-a întâmplat cu românul convocat la echipa U20 a Italiei

andrei coubis AC Milan Carmine Nunziata Echipa Nationala nationala Italiei Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 15:48
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 16:27

Internaționalul român de juniori a fost convocat de selecționerul Carmine Nunziata pentru partidele cu Norvegia și Germania din ”Turneul celor 8 Națiuni”.

Convocat la naționala Under 20 a Italiei după ce a bifat selecții la reprezentativele de tineret ale României, fundașul Andrei Coubiș nu a fost folosit deloc în meciurile cu Norvegia și Germania din ”Turneul celor 8 Națiuni”.

Decizia este una mai mult decât surprinzătoare, însă, din informațiile Sport.ro, nu este vorba despre vreo hotărâre de ultim moment a fotbalistului româno-italian, ci despre niște probleme fizice cu care Andrei se confruntă.

Drept urmare, el nu a stat nici măcar pe banca de rezerve la egalul 2-2 de joi cu Norvegia și nu este prezent nici la meciul de luni cu Germania, în desfășurare la momentul redactării acestui articol.

Radio Rossonera: ”Dorința lui Coubiș a fost întotdeauna să reprezinte culorile Italiei”

Zilele trecute, italienii de la Radio Rossonera erau cât se poate de clari cu privire la opțiunea căpitanului de la AC Milan Primavera.

”Născut la Milano din părinți români, Coubiș va îmbrăca tricoul azzurrilor în virtutea dublului pașaport: s-a născut la Milano, iar dorința sa a fost întotdeauna să reprezinte culorile pe care le simte cel mai mult ca fiind ale sale, cele ale naționalei Italiei (potrivit Gazzetta dello Sport, băiatul a vorbit clar cu FIGC în urmă cu puțin timp, făcându-și explicită dorința de a îmbrăca tricoul azzurrilor)”, a explicat Radio Rossonera.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!