Stranieri

S-au aliniat astrele pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, tânăra speranță a fotbalului românesc, a debutat la Sampdoria.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 11:45
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 11:58

Drăgușin a fost pe prima pagină a publicațiilor sportive din România după ce a refuzat convocarea la naționala U21, luna trecută. Florin Manea, impresarul fotbalistului, a avut reacții acide îndreptate spre finul său, selecționerul Florin Bratu, iar Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a încercat să împace părțile. 

Apele s-au liniștit în această săptămână, când Bratu l-a chemat din nou pe Drăgușin la prima reprezentativă de tineret, pentru amicalul cu Italia, din deplasare, de pe 16 noiembrie, ora 18:30.

Iar vestea bună pentru bucureștean a fost dublată ieri de primul meci în care a jucat pentru Sampdoria. 

Împrumutat de la Juventus până la finalul acestui sezon, Drăgușin a fost rezervă în primele șase meciuri ale Sampdoriei. Totuși, el a bifat primele minute vineri, 22 octombrie.

Sampdoria și Spezia s-au întâlnit în etapa a 9-a dinn Serie A Drăgușin l-a înlocuit pe Valerio Verre, care a ieșit accidentat. Era minutul 19, când Drăgușin își făcea debutul. El a făcut un meci solid, potrivit presei din Italia. 

Sampdoria s-a impus cu 2-1 în duelul cu Spezia și a urcat până pe lpcul 13 în campionat. Trupa lui Drăgușin are nouă puncte după nouă etape.

Modifică setările cookies