Stranieri

Radoi, in Premier League si lider la nationala! Cum a ratat Steaua un transfer urias din cauza unei ambitii absurde a lui Becali

Mirel Radoi s-a umplut de bani in cei sase ani petrecuti pana acum la arabi. Se putea umple si de glorie, daca in 2006 Becali isi dadea acordul pentru un transfer urias.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 09:58
Data actualizarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 10:10

Mirel Radoi putea ajunge in Premier League in 2006, la capatul sezonului UEFAntastic ce a pus Romania din nou pe harta fotbalului european.

Portsmouth a oferit 8 milioane de euro pentru transfer, dar Becali a tinut la pret. Nu concepea ca liderul din teren al Stelei sa plece pe mai putin de 10 milioane de euro din Ghencea.

Dezvaluirea a fost facuta aseara de Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

"M-a sunat Harry Redknapp, atunci era la Portsmouth. Trimisese un impresar sa discute cu Gigi Becali pentru Radoi. Atunci, patronul Stelei a zis ca daca da cineva 10 milioane il da pe Radoi, dar daca primeste 9,9 milioane nu vrea."

"Englezii dadeau doar 8 milioane si totul s-a dus. Apoi au revenit si au trimis hartie de 10 milioane. Era inaintea meciului cu Standard Liege, dar Radoi a facut ruptura si s-a terminat tot! Daca semna atunci pe 8 milioane, era in Anglia. Asa, s-a terminat. Ghinion mare a avut Radoi.", a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Steaua l-a vandut pe Radoi in 2009, la Al Hilal, pentru 6 milioane de euro.

Modifică setările cookies