Liga 1

Decizie SOC pentru brazilianul Wesley! Cel mai bun strain din istoria Ligii I ajunge la sapa de lemn: trebuie sa-i dea 1,4 mil € echipei lui Reghecampf

Brazilianul Wesley Lopes, cel mai bun marcator strain din istoria Ligii I, are mari probleme. Atacantul, care a jucat in tur la CSMS Iasi, a pierdut un proces cu Al Hilal, echipa lui Reghecampf, la FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 07:59
Data actualizarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 08:48

Unul dintre cei mai buni straini care au activat vreodata in Liga I, Wesley are mari probleme. Ajuns la 34 de ani, fostul goleador al lui FC Vaslui a pierdut procesul cu arabii de la Al Hilal.

Wesley a plecat de la Vaslui in 2012 si a jucat un sezon la Al Hilal, actuala echipa a lui Laurentiu Reghecampf. Acesta a inscris de 17 ori in 24 de meciuri pentru formatia din Golf, dar dupa un sezon a fugit de la echipa, pe motiv ca nu si-ar fi primit salariul.

Arabii l-au actionat la FIFA pe Wesley, care a mai trecut intre timp pe la Millionarios (Columbia) si CSMS Iasi. Iar site-ul oficial al clubului anunta ca Forul International l-a obligat pe brazilian sa achite o despagubire record.

Wesley are 30 de zile la dispozitie sa le dea arabilor 1,4 milioane de euro, dar si un termen de 10 zile sa faca apel.

Wesley Lopes da Silva s-a despartit in aceasta iarna si de CSMS Iasi, dupa doar patru luni de contract. Acesta a semnat cu o formatie din ligiile inferioare din Brazilia - Barbarense.

Modifică setările cookies