Prima reusita a lui Lucescu la nationala Turciei! L-a convins pe Arda Turan sa nu se retraga! Mesajul jucatorului Barcei

Prima reusita a lui Lucescu la nationala Turciei! L-a convins pe Arda Turan sa nu se retraga! Mesajul jucatorului Barcei

Arda Turan s-a retras de la nationala, dupa ce a atacat un jurnalist.

Mircea Lucescu a promis ca il va convinge pe Turan sa nu se retraga de la nationala si s-a tinut de promisiune. Mijlocasul Barcelonei anuntase ca se retrage in luna iunie, dupa ce a incercat sa stranga de gat un jurnalist in avion, dupa un meci cu Kosovo.

"Vreau sa stiti ca as fi onorat, ca de obicei, sa joc pentru echipa noastra nationala daca selectionerul considera ca este nevoie de mine.

Asa cum stiti, m-am retras din nationala dupa un incident nefericit ce a avut loc dupa meciul cu Kosovo. Motivul real a fost reprezentat insa de discutiile despre valoarea echipei nationale. Atitudinea impaciuitoare a presedintelui Federatiei, Yildirim Demiroren,si numirea in functia de selectioner a lui Mircea Lucescu m-a facut sa imi reconsider pozitia.

Vreau sa stiti ca echipa nationala nu depinde de niciun jucator, dar ca intotdeauna ne simtim onorati sa evoluam pentru prima reprezentativa. Din acest moment va anunt ca, daca selectionerul considera ca are nevoie de mine, voi fi onorat sa raspund convocarilor la nationala", a transmis Turan.

Citeste si:Arda Turan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies