Prima decizie impotriva lui Chiriches? Ar putea fi pedepsit dupa patania din zapada: "E regretabil sa-l vezi asa!" Cum e aparat capitanul Romaniei:

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 07:40

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

"Cred ca batea vantul tare acolo, ca nu se tinea prea bine pe picioare!" s-a amuzat antrenorul lui Tottenham, dupa ce a vazut imaginile cu Chiriches, ametit bine! Nu l-a amendat. Chiriches era in ziua lui libera! "Totusi, era mai bine daca nu facea asta!" a mai spus antrenorul lui Tottenham, Sherwood!

"Care e problema? a fost cu sotia la un chef...a baut un pahar de vin. si 10 daca bea ...important e ca a fost cu nevasta-sa si a plecat acasa cu nevasta-sa. Si eu am facut la vremea mea d'astea. A dormit, a doua zi a fost treaz, s-a dus la Londra" a spus Miriuta.

Chiriches poate ramane fara banderola de capitan la nationala! Dupa ce s-a imbatat si a spart usi de blocuri, Tamas n-a mai fost convocat de Piturca! "E regretabil sa-l vezi asa pe capitanul nationalei" spune Gica Popescu!

"Probabil ca a fost si Cristi Chivu, dar a avut norocul sa nu-l fotografieze paparazzi! Credeti ca n-a facut nici un fotbalist treaba asta, nu? Toti cred ca au un moment in care poate sa faca exces!" a spus Janos Szekely.

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies