Stranieri

Prea bătrân pentru Primavera, prea tânăr pentru Serie A! A fost lăudat de Bratu, dar nu a jucat aproape deloc în acest sezon

Atacantul român are doar trei meciuri la Primavera, fără gol, și a fost rezervă de șase ori în Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 08:25
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 07:42

Lăudat recent de selecționerul Under 21 Florin Bratu, atacantul Louis Munteanu are însă o primă parte a sezonului practic compromisă, după ce nu a bifat decât trei prezențe, fără gol, la Fiorentina Primavera și a fost de șase ori pe banca de rezerve la prima echipă în Serie A.

În ultimul meci a fost schimbat după 64 minute, la 0-0

În septembrie, Munteanu a fost accidentat, dar de atunci a mai evoluat o singură dată într-un meci oficial la Primavera, la sfârșitul lui noiembrie, într-un 0-0 cu Genoa în care a fost schimbat după 64 de minute. 

La cei 19 ani împliniți în vară, Louis Munteanu este deja un jucător ”fuori quota” pentru o competiție Under 19, așa cum este campionatul Primavera. 

Nu a jucat nici când atacanții de la prima echipă erau accidentați

În același timp însă este considerat de antrenorul Vincenzo Italiano încă necopt pentru Serie A. 

Drept dovadă, deși Munteanu s-a aflat în lotul primei echipe de șase ori, inclusiv atunci când atacantul rus Aleksandr Kokorin a fost accidentat, vârful naționalei de tineret nu a fost folosit și încă așteaptă debutul oficial la formația Viola.

Modifică setările cookies