Stranieri

Povestile lui Gardos din Premier League: Cum s-a transformat fizic la Southampton si care a fost prima intrebare a lui Koeman

Florin Gardos se simte excelent in Premier League. Joaca tot mai des la Southampton si spune ca Anglia e o alta lume fata de Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 21:45
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 21:49

"Ma simt bine, m-am acomodat, mi s-au oferit si mai multe sanse de a juca si e OK. Cred ca cel mai greu adversar pe care l-am intalnit a fost Rooney. Sau Van Persie! Am avut si un meci cu Stoke, in Cupa, in toamna, si am facut o a doua repriza destul de slaba. Mi s-a parut foarte bun atacantul advers, desi nici nu stiu cum il cheama!", a declarat Florin Gardos despre primele sale experiente in Premier League.

Jucatorul roman spune ca in ultimele luni a muncit foarte mult fizic. Chiar daca si Reghe a tras de stelisti sa ii puna la punct, Anglia este altceva: "Se pune accent destul de mare pe forta, efectiv, foarte mult pe partea superioara - trunchi, brate, spate. Dar, ca si greutate, eu sunt la fel. E clar ca acest parcurs i se datoreaza antrenorului si campaniei de achizitii din vara. Fotbalistii care au venit, si nu ma refer la mine neaparat, au evoluat extraordinar si echipa joaca foarte bine. Ce am observat eu asa, ca nou venit, si in interviuri, indiferent ca declara sau posteaza un jucator sau cineva din staff, tot timpul pomeneste ceva de suporteri. Ca a fost o atmosfera foarte buna, le multumim ca au venit in deplasare. Exista cultura aceasta", a declarat Gardos pentru DigiSport.

Gardos a avut parte de o surpriza la Southampton, cand s-a intalnit cu Koeman. A fost intrebat de Becali, dar nu de Gigi, ci de varul sau: "Nu e foarte comunicativ, dar staff-ul e destul de mare. Sunt multi oameni care iti spun ce si cum in general. in prima zi in care am ajuns acolo, m-a intrebat ce mai face Giovani Becali, el a realizat transferul. Fotbalul nu e usor si in momentele in care nu joci e greu, dar spre deosebire de perioada in care eram la Steaua, cand eram mai stresat cand nu jucam, acum stiu ca nu rezolvi absolut nimic daca stai suparat

Modifică setările cookies