Piturca nu se mai opreste! Dupa Sanmartean si Szukala, fostul selectioner mai vrea jucatori, desi are doar un loc liber pentru straini

Piturca nu se opreste doar la Sanmartean si Szukala. Fostul selectioner vrea sa faca o campanie de achizitii fara precedent la Al Ittihad, iar trei romani se afla pe lista sa. Dintre acestia, Piti poate lua, insa, unul singur, regulamentul din Arabia Saudita limitand numarul strainilor la 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:11
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 21:21

Piturca nu se opreste doar la Sanmartean si Szukala. Il vrea si pe Bogdan Stancu. Daca turcii nu-i dau drumul lui Stancu, Piturca va incerca sa-l ia pe Grozav. Fostul jucator al nationalei n-a mai jucat fotbal de un an si creste ... pasari.

Grozav, preferatul lui Piturca de la nationala, se judeca cu Terek Groznyi. "Du-te la arabi", il sfatuieste unchiul Talnar.

"Sta pe margine ca nu are minte, eu i-am spus: ba, daca te-ai dus la rusi, trebuia sa mergi sa iti faci treaba acolo! Ba zice ca nu ii place, ca e singur, ca e urat, ca...ma rog", spune Cornel Talnar.

Grozav are o pasiune comuna cu Mike Tyson. Atacantul s-a intors acasa, la Alba Iulia, si creste porumbei.

"El, saracul, e mai mamos, mai cuminte, mai de casa. Mi-a spus ca ii e urat in Rusia. Iti dai seama, daca in Rusia e urat, iti dai seama ce o sa fie in Arabia Saudita?", a mai spus insa fostul antrenor al lui Dinamo.

Gicu Grozav poate ajunge langa Piturca doar daca fostul selectioner nu-l va putea lua pe Bogdan Stancu. Si Tanase e pe lista lui Piti, insa arabii ezita sa plateasca 2 milioane de euro pentru mijlocasul Stelei, suma fara de care Gigi Becali nu vrea sa-i dea drumul acestuia.

Modifică setările cookies