"Pentru Italia sunt prea batran!" Mircea Lucescu vorbeste in presa din Italia despre viitorul sau in fotbal

"Pentru Italia sunt prea batran!" Mircea Lucescu vorbeste in presa din Italia despre viitorul sau in fotbal

Sahtior are mari probleme de cand Ucraina a devenit un camp de lupta.

Lucescu stie ca viitorul clubului este incert, iar momentul este extrem de delicat.

Intr-un interviu acordat pentru Tuttomercatoweb, Lucescu declara ca se considera prea batran ca sa revina in Italia si comenteaza situatia lui Inter, ultima formatie pe care a antrenat-o in Serie A:

"S-au schimbat foarte multe lucruri la Sahtior, nu e usor. Conditiile in care ne facem treaba nu sunt deloc simple. E greu sa gasim terenuri unde sa ne antrenam si avem si alte probleme."

"Pentru Italia sunt prea batran, daca m-as intoarce i-as face concurenta lui Edoardo Reja. E adevarat, ai nevoie si de experienta. Am avut atatia presedinti speciali. Dupa ce am lucrat cu Anconetani la Pisa, as putea lucra cu oricine, chiar si cu Zamparini"

"Nu stiu ce se intampla cu Inter. Aceasta echipa trebuie sa se califice in Liga Campionilor, nu poate sa mai stea inca un an pe afara."

"Sper ca Mancini sa gaseasca solutiile pentru a castiga meciuri din nou. A inceput sezonul foarte bine si arata ca o echipa capabila sa castige campionatul. Apoi s-a intamplat ceva, insa inca are timp sa-si revina. Inter e o echipa foarte buna si are un antrenor foarte bine pregatit", a declarat Lucescu.

Citeste si:Mircea Lucescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies