Stranieri

Pe ce post a jucat Mihăilă, cel mai slab de pe teren la Parma, unde MVP a fost din nou veteranul Buffon!

Man a intrat abia în minutul 88 al întâlnirii pierdute pe teren propriu, 0-1 cu Frosinone în Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 08:42
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 08:48

Internaționalul român Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Parmei în eșecul de aseară, 0-1 acasă cu Frosinone în etapa a 20-a din Serie B.

Parma Today i-a dat nota 5, cea mai mică din toată echipa: ”Colegii l-au căutat cu mingi lungi, dar nu a avut niciun spațiu liber. Un pic prea singur printre tricourile galbene (n.r. - de la Frosinone), a încercat să șuteze de câteva ori, dar a pierdut mingea, iar adversarii au devenit periculoși. Subțire”.

”Este ineficient și prea grăbit”

Și Parma Live l-a taxat pe Mihăilă: ”A depus mult efort, dar nu a părut să fie seara potrivită pentru el: a șutat de câteva ori, dar a făcut multe alegeri și mișcări greșite. Trebuie să se acomodeze cu noul său rol”. I-a dat tot nota 5.

”A apărut în câteva răbufniri pe contraatac, dar este ineficient și prea grăbit atunci când vine vorba despre șuturi pe poartă”, a scris Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 5,5.

A jucat vârf împins o oră, până când a fost schimbat

Mihăilă a fost folosit pe postul de vârf împins, într-un sistem 3-4-1-2, alături de polonezul Adrian Benedyczak, și el născut în 2000, ca românul.

MVP la Parma a fost, și în acest meci, veteranul Gianluigi Buffon, fostul portar al naționalei Italiei care va împlini peste o săptămână 44 de ani!

Mihăilă a fost schimbat după aproape o oră de joc, în timp ce Dennis Man a fost introdus abia în minutul 88.

Parma, cu niciun șut pe poartă în meciul cu Frosinone, ocupă momentan locul 12 (din 20 de echipe) în liga secundă italiană.

Parma a mai transferat un român de la clubul lui Hagi

Zilele trecute, clubul din Peninsulă a anunțat că l-a achiziționat pe Rareș Daniel Fătu, căpitanul naționalei Under 16 a României și jucătorul lui Gheorghe Hagi la Farul Constanța. 

Fotbalistul născut în Focșani evoluează pe postul de fundaș central, iar transferul este unul definitiv, după cum a precizat Parma pe site-ul oficial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies