valentin mihaila Parma Sassuolo Italia Valentin Mihaila

Mihăilă putea reveni în Serie A, dar Parma s-a opus! Clubul care l-a dorit cu insistență

Giovani Becali a vorbit și despre situația lui Valentin Mihăilă, care putea reveni în Serie A, dar Parma a vrut să-l păstreze.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:14

Internaționalul român, care are contract până în 2025 cu Parma, a fost ofertat de cei de la Sassuolo, unde evoluează și Vlad Chiricheș. Formația neroverdi a vrut să-l ia pe Mihăilă, mai întâi, sub formă de împrumut.

Mihăilă putea ajunge în Serie A, la Sassuolo

După un împrumut până la finalul sezonului, Sassuolo ar fi fost de acord să-l cumpere pentru o sumă cuprinsă între 10 și 12 milioane de euro, dar Parma a refuzat oferta.

„Mihăilă rămâne la Parma. A avut o frumoasă ofertă de împrumut la Sassuolo și cu opțiune de cât a vrut Parma, de 10-11-12 milioane și Parma a refuzat orice contact cu Sassuolo”, a spus Giovani Becali.

9,1 milioane de euro a plătit Parma pentru a-l transfera pe Vali Mihăilă de la Universitatea Craiova, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În acest sezon de Serie B, Mihăilă a marcat de două ori în 12 partide. Obiectivul Parmei este promovarea în Serie A, iar pentru asta trebuie să prindă, cel puțin, play-off-ul pentru promovare.

Primele două locuri promovează direct în Serie A, iar locurile 3-8 se vor bate pentru ultimul ”bilet” către primul eșalon din Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!